.
@Mail.ru
!

ΑΙΤΗΣΗ 5000 Στον Κύριο Εισαγγελέα της PO OΥΣΤΙΝΟΒ Β.Β. Σχετικά με άυξηση χρήσης κατά Ρώσους Πατριώτες Του άρθρου 282 του Ποινικού Κώδικα PO για Πρότρεψη για Εθνική Έχθρα σχετικά με Εβραίους.


103793 Μόσχα , Μπ. Δμιτροβκα Οδός 15Α
Γραφείο ΡΟ κ. Εισαγγελέα
Κ. Ουστινοβ Β.Β.

Αγαπητέ κ. Εισαγγελέα,

Αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε εσάς για την πολύ δυσμενή κατάσταση των σχέσεων στην χώρα μας, που δείχνει σημάδια μιας κρυμμένης γενοκτονίας ενάντια στον Ρωσικό λαό και στην παράδοση και κουλτούρα του. Το νομικό μέρος της αίτησης μας που θα έπρεπε να εφαρμοστεί, παρουσιάζεται στις παρακάτω παραγράφους (1-4). Καθ ότι τα θέματα για τα οποία συζητάμε είναι ταμπού, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να περιορίσουμε τη συζήτηση στην κυριολεκτική έννοια και να ασχοληθούμε με ξερούς νομικούς όρους, αλλά να τους χρησιμοποιήσουμε μόνο ως έναν πρόλογο με περιγραφικό χαρακτήρα για την ανάγκη του προβλήματος και για να δικαιολογήσουμε τις ανησυχίες μας.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2003 ο πρόεδρος Β.Β. Πούτιν κατά την ομιλία του στον λαό αναφέρει την ακόλουθη στατιστική μελέτη επιδεικνύοντας μάχη κατά εξτρεμιστών : Το 1999 με βάση το άρθρο 282 του Ποινικού Κώδικα ΡΟ Προτροπή Εθνικής Έχθρας τέσσερα άτομα καταδικάστηκαν , το 2000 -10 , το 2003 πάνω από 60 υποθέσεις ανοίχτηκαν περίπου, 20 διεξάχθηκαν χωρίς δικαστές και 17-20 περίπου καταδικάστηκαν (η ομιλία του Β.Πούτιν στην Ρωσία στις 18 Δεκεμβρίου 2003 Μ., 2003, σελ. 53) .Έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι η ροπή της κατάστασης είναι συνεχόμενη .

Συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων αυτών ξεκίνησαν από Εβραίους ακτιβιστές ή οργανισμούς που κατηγόρησαν τους ανταποκριτές τους σε αντί-σιμιτιστές.Συντριπτική πλειοψηφία των κατηγορούμενων και καταδικασμένων θεώρησαν οι ίδιοι ότι είναι οι Ρώσοι Πατριώτες. Τώρα ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκουμε έναν πολύ γνωστό πολιτικό και πρώην αρχηγό της Κρατικής Επιτροπής των media κ. Β.Σ. Μιρονόβ.

Αναγνωρίζουμε ,ότι στην πλειοψηφία οι υποθέσεις των Ρώσων Πατριωτών σχετικά με τους Εβραίους είναι συχνά αρνητικές υπερβολικά συναισθηματικές και απαράδεχτές για δημόσια συζήτηση και παρερμηνεύονται από το δικαστήριο ως εξτρεμισμός . Παρόλα ταύτα , για τις παραπάνω δίκες ποτέ δεν έγινε έρευνα, για αυτών τον λόγο ξεκίνησε η πρώτη πηγή αυτού του εξτριμισμού σε αυτήν την δημόσια διαμάχη.

Πράγματι , το πραγματικό θέμα που οι ανακριτές και δικαστές πρέπει να προσδιορίσουν είναι το ακόλουθο : Ανταποκρίνονται οι αρνητικές προθέσεις για τους Εβραίους από Ρώσους πατριώτες στην αλήθεια σχετικά με το θέμα που αφορά τις αρνητικές προθέσεις ;Εάν υπάρχει αλήθεια σαυτο , τότε ναι κάποιος μπορεί να πει ότι οι Εβραίοι έχουν εξευτελιστεί και ότι υπάρχει παρακίνηση θρησκευτικής και εθνικής έριδας . Εάν όμως υπάρχει αλήθεια σαυτο , τότε τέτοιες αρνητικές προθέσεις είναι δικαιολογημένες και παρόλο των συναισθηματισμού τους , δεν πρέπει να θεωρηθούν ως εξευτελισμός, που παρακινεί σε εθνική έριδα κτλ. (Για παράδειγμα , καλώντας ένα σωστό άτομο ως εγκληματία είναι ταπεινωτικό για εκείνο: αλλά , το αν κάποιος είναι καταδικασμένος εγκληματίας τότε είναι μια αληθινή δήλωση ένα γεγονός ).

Επιπλέον , εφόσον στις εθνικές διαμάχες υπάρχουν δυο μέρη (αυτοί που κατηγορούν και εκείνοι που κατηγορούνται ), κάποιος πρέπει να καθορίσει :

Ποία πλευρά ξεκίνησε αυτήν την διαμάχη πρώτη και είναι υπεύθυνη για αυτό , και αν είναι πιθανό οι ενέργειες από την μεριά των κατηγορούμενων να είναι αυτό άμυνα ενάντια στις βίαιες ενέργειες από την μεριά εκείνων που κατηγορούν ;

Παίρνουμε το ελεύθερο να σας διαβεβαιώσουμε , Κύριε Εισαγγελέα , ότι , όσον αφορά αυτό το θέμα ,ότι υπάρχουν σε αναγνωρισμένα γεγονότα και πηγές παγκόσμια , βάση των οποίων κάποιος μπορεί να αντλήσει τα ακόλουθα συμπεράσματα : αρνητικές αποτιμήσεις από Ρώσους πατριώτες γύρω από ενέργειες, τυπικές για τους Εβραίους ενάντια σε μη-Εβραίους βασίζονται στην αλήθεια. Επιπλέον , αυτές οι ενέργειες δεν συμβαίνουν από τύχη , αλλά είναι καθορισμένες από το Ιουδαϊκό Ταλμούδ και εξασκούνται για δύο χιλιάδες χρόνια . Συνεπώς , δηλώσεις και εκδόσεις ενάντια στους Εβραίους από Πατριώτες , στην πλειονότητα των περιπτώσεων σχετίζονται σε αυτοάμυνα όπου ίσως να μην είναι πάντα στιλιστικά κατάλληλη , αλλά στην ουσία δικαιολογούνται.

Για να αποδείξουμε αυτό το σημείο , θα θέλαμε να σας φέρουμε στην προσοχή ένα βιβλίο με τίτλο Κitsur Shulhan Aruh, εκδόθηκε νόμιμα στην Μόσχα από το Κογκρέσο του Οργανισμού Εβραϊκής Θρησκείας και Συνδέσμου στην Ρωσία ( CJROAR), το οποίο τυπώθηκε παραπάνω από μια φορά. Αυτή είναι η σύντομη έκδοση του νομικού κώδικα γνωστό ως Shulhan Aruh, μεταγλωττισμένο πολλούς αιώνες πριν με βάση το Ταλμούδ, και του οποίου οι προτροπές πρέπει να τηρούνται μέχρι και σήμερα. Στον πρόλογο της έκδοση του 1999 και 2000 , ο ανώτερος της Εκτελεστικής Επιτροπής CJROAR Ραβί Zinovii Kogan, παραδέχεται:

Ο εκδοτικός πίνακας του CJROAR θεώρησε απαραίτητο να παράληψη σε αυτήν την μετάφραση σημαντικές παραλήψεις Halachic , το νόημα των οποίων στην έκδοση της Ρωσικής γλώσσας μπορεί να θεωρηθεί από τους κατοίκους της Ρωσίας που δεν ακολουθούν των Ιουδαϊσμό ως αδικαιολόγητες προσβολές . Ο αναγνώστης ο οποίος επιθυμεί να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο του Κitsur Shulhan Aruh προσκαλείται να έρθει σε ένα Yeshiva να μελετήσει αυτό και πολλά άλλα Άγια βιβλία στην αυθεντική τους μορφή.

Με άλλα λόγια , ένας από τους αρχηγούς των Ρώσων δικαστών θεωρεί ως προσβλητικές για των μη Εβραϊκό πληθυσμό της Ρωσίας συγκεκριμένα εφόδια αυτού του Εβραϊκού κώδικα συμπεριφοράς, ακόμη θεωρεί κατάλληλο να προσκαλέσει τους άντρες της φυλής τους να μελετήσουν αυτές τις προσβολές στα Yeshivas Εβραϊκά σχολεία επιδοτούμενα σε κάποιο βαθμό από Ομοσπονδιακούς άλλα και τοπικούς προϋπολογισμούς. Αλλά ακόμη και σε αυτές τις ελεγμένες εκδόσεις βρίσκουμε τα ακόλουθα :

        Στους νομούς περί ειδωλολατρίας , δηλώνεται ότι μια μορφή φιαχμένη από δύο σταυρωμένα ξύλα τα οποία χρησιμοποιούνται για λατρεία θα πρέπει να απαγορεύονται για χρήση .- π.χ Ο Χριστιανισμός θεωρείται ως ειδωλολατρία και όλες οι παροχές που προσδιορίζουν σχέσεις με ειδωλολάτρες (acums) μια χώρα που η πλειονότητα είναι ορθόδοξοι (σ.389).

        Μια κατευθυντήριος γραμμή για κάποιον που έρχεται πάνω σε έναν ναό ειδωλολατρίας (π.χ εκκλησία)για να πει μια βλασφημία : Το σπίτι των αλαζόνων θα καταστραφεί από τον θεό. Όταν κάποιος δει μια κατεδαφισμένη εκκλησία , θα πρέπει να αναφωνήσει: ο θεός της τιμωρίας ενήργησε! Επιπλέον , υπάρχει μια άλλη ερμηνεία αυτής της παροχής : Μερικοί αισθάνονται ότι αυτό θα πρέπει να είναι κατανοητό σαν τα σπίτια τον μη Εβραίων που ζουν ειρηνικά, ήσυχα και πλούσια .

(σ.389-390).

        Εξισώνοντας μη Εβραίους με απόβλητα .(σ.47,48).

        Απαγόρευση του να διδάσκονται μη Εβραίοι το εμπόριο(σ.390).

        Μια Εβραία δεν θα πρέπει να βοηθά μια μη Εβραία κατ την διάρκεια τοκετού , εκτός περιπτώσεων όταν αυτό εξυπηρετεί να μην προκαλείται έχθρα προς εμάς ....και αυστηρώς προς πληρωμή(σ.390).

        Εάν ένα άτομο δανειστεί από έναν μη Εβραίο, που συνεπώς πεθάνει, έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να πληρώσει τον γιο του ο οποίος δεν είναι σίγουρος εάν ο πατέρας του δάνεισε χρήματα σαυτόν τον Εβραίο(σ.405).

        Σε θέματα χρημάτων, εάν ένας μη Εβραίος έκανε ένα λάθος , του επιτρέπεται να πάρει προμήθεια από το λάθος(σ.406).

        Απαγορεύεται να δόσεις ένα Εβραίο στα χέρια ενός μη Εβραίου, ανεξάρτητα εάν περιλαμβάνεται η ζωή ή όχι του Εβραίου ή η περιουσία του και δεν έχει καμία σημασία εάν αυτό έχει γίνει από κάποια ενέργεια ή με λόγο και απαγορεύεται να αποκαλέσεις αυτόν ή να δείξεις μέρη τις κρυμμένης περιουσίας του(σ.404)- Με έμφαση ζητούμε ώστε ένα ειδικό σημείωμα να περιέχει τα ακόλουθα : Αυτό αφορά καθορισμένη συμπεριφορά για Εβραίους κατά την διάρκεια μιας έρευνας σένα δικαστήριο νόμου.

        Φυσικά , ανάμεσα στις 13 κύριες αρχές του Ιουδαϊσμού είναι οι προσδοκίες του Εβραίου παγκόσμιου αρχηγού ο οποίος εγκαθιστά τους Εβραίους να κυβερνούν όλα τα άλλα κράτη του κόσμου: Εγώ χωρίς όρους πιστεύω στον ερχομό του Μεσσία και , ενώ καθυστερεί , εγώ παρόλα ταύτα συνεχίζω να τον περιμένω κάθε μέρα(σ.485).Στις διδασκαλίες της Ορθόδοξης εκκλησίας , αυτός δηλ. ο αναμενόμενος παγκοσμίως κυβερνήτης εξισώνεται ως ο Αντίχριστος τον οποίο έχουμε προειδοποιηθεί από τον Ιησού Χριστό (Ιωα&;;;#957;.5:43)τον Απόστολο Παύλο (Θεσσαλ.2:8),και τους Άγιους ΄Πατέρες της εκκλησίας . Αυτό είναι ένα σημαντικό και αχώριστο μέρος των ορθόδοξων διδασκαλιών για το τέλος του κόσμου.

Στον πρόλογο αυτού του βιβλίου, ο επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής του CJROAR, Κόγκαν , γράφει ότι το Ταλμούδ είναι η άφθαστη ανάμνηση του Εβραίου ιδιοφυή και ότι αυτό αφαιρείται από τις αρχές του, Κitsur Shulhan Aruh- είναι το βιβλίο του Εβραϊκού πολιτισμού των καιρών μας ....Αυτό το βιβλίο είναι απολύτως απαραίτητο για σένα. Μπορείς να ενεργείς όπως αναφέρει σαυτο και να είσαι σίγουρος ότι πραγματοποιείς το θέλημα του Μεγαλειότατου.

Επιπλέον , ο επικεφαλής Ραβί της Ρωσίας Α. Shaevich παρατηρεί στον πρόλογο: Το ενδιαφέρον σαυτο το βιβλίο ξεπερνά τις πιο άγριες προσδοκίες μας. Ένας τεράστιος αριθμός από ευχαριστήριες ανταποκρίσεις από τελείως διαφορετικά άτομα έρχονται σε μας συνεχώς. Ακόμη περισσότερα γράμματα δίνουν έμφαση στο να βοηθήσουμε να αποκτήσουν αυτό τον τόμο.

Συνεπώς , αυτό δεν είναι ένα ιστορικό αναμνηστικό. Αλλά ένας οδηγός για δράση.

Ελπίζουμε ότι πάνω στην βάση αυτού του επίσημου εβραϊκού βιβλίου και μόνο, οι πράκτορες του νόμου θα πρέπει , σύμφωνα με το Άρθρο 282 του εγκληματικού κώδικα RF, να καταπνίγει τον πολλαπλασιασμό μιας θρησκείας που υποκινεί σε μίση ανάμεσα σε Εβραίους και προς όλους τους υπόλοιπους στην Ρωσία. Ιδιαίτερα εάν κάποιος εξετάσει το πλήρως τελειωμένο αναμνηστικό για τις Εβραϊκές αρχές.- shulhan Aruh αυτό μελετιέτε στα Yeshivas .

Ας χρησιμοποιήσουμε μερικές από τις μεταφράσεις της Εβραϊκής έκδοση στο Άμστερνταμ προετοιμασμένη από έναν ειδικό στα δικαστήρια, έναν επιστήμονα των Εβραίων , του Δρ. Κ. Ecker, για μία δίκη που έγινε στην Γερμανία το 1893(ο Δρ. Κ. Ecker Der Judenspeigelim Lichte der Wahrheit, - eine wisentschafliche Untersuchung. Paderborn. 1894; Ρωσική έκδοση: ο Εβραϊκός καθρέφτης στο φως της αλήθειας .Μια επιστημονική μελέτη Μόσχα, 1906).Αυτές οι δικαστικές ενέργειες ήταν υποκινούμενες από Εβραίους επειδή ένας από τους άντρες της φυλή τους ο οποίος ασπάστηκε τον χριστιανισμό (Ustus-Briman) έκδωσε τους απάνθρωπους νόμους του Shulhan Aruh και του Ταλμούδ. Όμως, το δικαστήριο αθώωσε τον εκδότη εφόσον αποφασιστικέ ότι η μετάφραση ανταποκρίνεται στην αυθεντική. Ο Δρ. Εcker διόρθωσε κάποια μικρά λάθη θα αναφέρουμε μερικά παραδείγματα που διορθώθηκαν από εκείνων και από ειδικούς με ακριβείς αναφορές σε Εβραϊκές πηγές .(Εμπιστευόμαστε τα προσόντα του Γερμανού ειδικού στα Εβραϊκά και Γερμανικά δικαστήρια).

        Το σπέρμα (ενός μη Εβραίου )θεωρείται ως σπέρμα ενός ζώου . (Τosefta ένα συμπλήρωμα στο Ταλμούδ Ketubot, 3b). Όταν ένας αρσενικός υπηρέτης ή υπηρέτρια πεθάνει.....δεν πρέπει να παρασχεθεί παρηγοριά σε κείνους που απομένουν, αλλά κάποιος πρέπει να πει του (Εβραίου ιδιοκτήτη) : Ο θεός ας αποζημίωση την έλλειψη σου, ακριβώς ότι κάποιος θα έλεγε σε κάποιον που το βόδι ή ο γάιδαρος πέθαινε. (lore dea 377-1).

        Απαγορεύεται να τους σώσεις (μη Εβραίο-acums) όταν πλησιάσουν στον θάνατο . Για παράδειγμα, εάν δεις ότι κάποιος από αυτούς πέσει στην θάλασσα , μην επιχειρήσεις να τον σώσεις , ακόμη κι αν είναι πρόθυμος να πληρώσει....Απαγορεύεται να δοκιμάσεις ναρκωτικά σένα acum για να δεις εάν δουλεύει! (lore dea 158-1).

        Ενός acum τα χρήματα είναι περιούσια χωρίς ιδιοκτήτη και όποιος έρθει πρώτος, μπορεί να την πάρει στην κατοχή του. Σε σχέση με ένα acum, δεν υπάρχει περίπτωση εξαπατήσεις (Hoshen ga- mishpat 165-5, Haga;Haga;227-26; 348-2,Haga).

        Όταν ένας Εβραίος ληστέψει έναν acum και αυτός (ο Εβραίος) κάτω από πίεση ορκιστεί , ....Αυτός μπορεί στην καρδία του να αναφέρει τον όρκο ως άκυρο επειδή τον πείρε κάτω από πίεση (lore de a 329-1,Haga). Προσοχή :Αυτό πάλι σχετίζεται με την συμπεριφορά των Εβραίων κατά την διάρκεια ερευνών!

        Όταν καθιερώνεται για κάποιον όπου τρεις φορές περνά έναν Εβραίο ή τα χρήματα του σεναν acum, τότε τρόποι πρέπει να βρεθούν για να προκαλέσουν τον θάνατο του.

        Έξοδα που υφίστανται ενώ προκλήθηκε θάνατος ενός προδότη πρέπει να δοθούν από όλα τα μέλη της κοινότητας.(Ηoshen ga- mishpat 388-15 και 16).

              Ένας προδότης πρέπει να θανατωθεί οπουδήποτε, ακόμη και στις μέρες μας . Επιτρέπεται να τον σκοτώσεις πριν υποβάλει την αναφορά του(αυτός μπορεί να προκαλέσεί έναν χαμό είτε σωματικό ή οικονομικά ακόμη κι αν το ποσό δεν είναι μεγάλο,)και ο πρώτος που τον σκοτώσει κερδίζει χάρη(Hoshen ga-mishpat 388-10).

              Ένας ελεύθερα σκεπτόμενος Εβραίος π.χ. Εκείνος που εκτελεί θρησκευτικές υπηρεσίες των acum, ....δολοφονώντας τον είναι ενα καλό έργο. Όταν είναι πιθανό να τους σκοτώσεις δημόσια με σπαθί, κάντο, εάν όχι, πρέπει να παγιδευτούν με οποιοδήποτε τρόπο για να προκληθεί ο θάνατος τους. Για παράδειγμα, εάν δεις ότι κάποιος από αυτούς πέσει σενα πηγάδι και στο πηγάδι υπάρχει σκάλα, να βιαστείς να τραβήξεις την σκάλα επάνω ενώ λες: έχω ένα πρόβλημα χρειάζομαι να κατεβάσω τον γιο μου από μια οροφή , θα φέρω την σκάλα πίσω αμέσως,και ούτω καθεξής (Hoshen ga-mishpat 425-5).

        Όλες αυτές οι δηλώσεις τις οποίες η ακρίβεια έχει αποδειχθεί (κάτι το οποίο είναι σημαντικό)σενα Γερμανικό δικαστήριο, είναι επιβεβαιωμένες από ένα γκρουπ από μοντέρνους Ραβί και μαθητές Yeshivas οι οποίοι διαμα` ;τύρονται για αυτή την ρατσιστική ηθική. Για παράδειγμα, ένας Ισραηλίτης συγγραφέας, I.Shamir, έχει εκδώσει στην εφημερίδα Nash Sovremennik (ο Σύγχρονος μας), 2004, Νο11, τις ακόλουθες πρόσφατες έγκυρες παροχές ενάντια σαυτους τους ευσυνείδητους Εβραίους που διαμαρτύρονται (επίσης δες στο διαδίκτυο:http://www.talkreason.org/articles/gentiles.cfm):

Οι Εβραίοι είναι φτασμένοι , τέλεια όντα, οι μη Εβραίοι , από την άλλη μεριά ενώ είναι άνθρώποι , δεν είναι ούτε φτασμένοι ούτε τέλειοι. Η διαφορά ανάμεσα στους Εβραίους και στους άλλους ανθρώπους είναι ίδια με την διαφορά ανάμεσα στο σώμα και στην ψυχή ή την διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους και στα ζώα ...Η διαφορά ανάμεσα στην ψυχή ενός Εβραίου και σαυτην του μη Εβραίου είναι μεγαλύτερη, βαθύτερη και πιο σημαντική από ότι η διαφορά ανάμεσα στην ψυχή ενός ζώου και ενός ανθρώπου.

        Η απαγόρευση του να αισθάνεσαι μίσος προς έναν άλλο ανθρώπινο πλάσμα αναφέρεται αποκλειστικά στους Εβραίους ...Ο Εβραϊκός νόμος επιτρέπει εκδίκηση και μνησικακία προς του μη Εβραίους.

        Κάθε ειδωλολάτρης (το ίδιο εάν είναι Εβραίος ή μη Εβραίος).

Σε όλα αυτά κάποιος μπορεί να προσθέσει τα λόγια της προσευχής Shefokh στην οποία οι Εβραίοι , πρίν την εορτή του Πάσχα καλούν τον θεό να εξολοθρεύσει από τα σύμπαν όλα τα υπόλοιπα έθνη.

Βαθύτατα εκτιμούμε το γεγονός ότι μαζί μας σε αυτήν την απόρριψη του Ιουδαϊκού μίσους της ανθρωπότητας στέκονται οι πιο έντιμοι αντιπροσωπευτείς του Ιουδαϊκού έθνους. Τέτοιοι πολίτες του Ισραήλ Ισραήλ Shahak από το Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και Ισραήλ Shamir, οι οποίοι καταγγέλουν την ηθική του Shulhan Aruh καθώς επίσης και την θεωρία Talmudic και ενέργειες τις κυβέρνησης της Εβραϊκής διοίκησης σε συνδυασμό με τους Παλαιστίνιους . (επίσης δες εκδόσεις Shamirs στην εφημερίδα Nash Sovremennik, 2003, No 10).

Ας σημειώσουμε ότι οι δολοφονικές παροχές που παραθέτονται πιο πάνω δεν είναι θεωρητικές ως αυτήν την μέρα, αλλά μια αποδεκτή ενέργεια. Έτσι , ο παλαιότερος πρόεδρος της Εβραϊκής κοινότητας στο Charkov E. Hodos έκδωσε (ένα τσεκούρι στην Ορθοδοξία, ή Ποίος σκότωσε τον Fr. Men, Charkov,1999)αυτό κατηγορεί μέλη της Εβραϊκής κίνησης Habab για τον φόνο ενός Εβραίου ιερέα το 1990 του Alexander Men (o οποίος εκτελούσε θρησκευτικές υπηρεσίες των acums και ονειρεύτηκε την καθιέρωση μιας εβραϊκής ορθόδοξης εκκλησίας όπου θεωρήθηκε ένα έγκλημα σύμφωνα με τους νόμους του Ισραήλ.) Οι αρχηγοί τη RF , όμως αγνόησαν αυτό το στοιχείο :Έψαχναν επίμονα την ένοχή ανάμεσα στους Ρώσους αντί-σιμιτιστες.

Υποστηρικτές της ηθικής του Shulhan Aruh δεν εκπλήσσονται από το γεγονός ότι πολλές ενέργειες κατά των Εβραίων σε ολόκληρο τον κόσμο παρακινούνται από του ίδιους τους Εβραίους ως προκλήσεις για να δημιουργήσουν έναν λόγο για τον διωγμό ενάντια στους Πατριώτες . Το πιο γνωστό περιστατικό στην Ρωσία είναι η περίπτωση Norinsky ο οποίος το 1988 ταχυδρόμησε απειλές στους Εβραίους στο όνομα οργανισμός Pamiat , έτσι ώστε οι κυβερνηση να αρχίσει κάποιες πιέσεις εναντίων τους. Βοηθήθηκε σαυτο από τον G. Baklanov κύριο εκδότη της εφημερίδας Znamia, έναν από την φυλή του, ο οποίος έκδωσε 500,000 αντίτυπα. Αμέσως μετά από αυτό οι προκλήσεις αποκαλύφθηκαν (Znamia No.10, 1988, Pravda,11.19.88, Komsomol Skaia Pravda,11.24.88, Ogonek No.9,1989).Aανάμεσα στα πιο πρόσφατα γεγονότα κάποιος μπορεί να αναφέρει μια περίεργη σειρά ενεργειών βανδαλισμού το 1998-1999: στις 13 Μ&;#945;&;#912;ου 1998, υπήρξε μια έκρηξη στην συναγωγή Marina roshcha(ένας τείχος καταστράφηκε) την ίδια μέρα , όχι μακριά από την συναγωγή στο Otradnoe, ένα φλεγόμενο δοχείο με βενζίνη βρέθηκε, ενώ στο Ιrkutsk ένα Εβραϊκό κοιμητήριο δέχτηκε βανδαλισμό.Όπως αναμενόταν, υπήρξε ένας δυνατός θόρυβος στα παγκόσμια media, και χωρίς απόδειξη- κατηγορήθηκαν κάποιοι Ρώσοι εθνικιστές (εφημερίδα Independent, 5.15.98).Αλλά , αμέσως μετά από αυτό, και το 1999, μια συναγωγή καταστράφηκε στο Birobidzhan, και το δικαστήριο αποφάσισε ότι έγινε από ένα άτομο που είχε προσληφθεί από τους ίδιους τους Εβραίους (Radonezh, 1999, Nos.15-16) τα δημοκρατικά media αγνόησαν το γεγονός.

Με βάση τους κανόνες που παρατηρούνται και τις ενέργειες συμπεριφοράς των Εβραίων, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί ένας συνεχής σύντροφος των Εβραίων ανάμεσα σε όλα τα έθνη έχει γίνει ο κακής φήμης αντί-σημιτικός π.χ η μη αποδοχή της εβραϊκής ηθικής. Ακριβώς επαυτού του λόγου οι Εβραίοι δεν είχαν ίσα δικαιώματα στις χριστιανικές χώρες και τα απόκτησαν μόνο μετά από την μικροαστική επανάσταση που αναδημιούργησε τις παραδοσιακές αρχές. Το ίδιο έλαβε μέρος στην Ρωσική αυτοκρατορία όταν οι Εβραίοι, μετά από ανεπιτυχή επιχειρήματα της Κυβέρνησης του Τσάρου να τους κάνει το ίδιο με τους υπόλοιπους, έχασαν τα ίσα δικαιώματα τους των ΧΙΧ αιώνα. Όχι γιατί ήταν Εβραίοι εξ αίματος (η αυτοκρατορία ήταν πολυεθνική χώρα)και ούτε επειδή δεν ήταν χριστιανοί(υπήρξαν και άλλοι μη Χριστιανοί Μουσουλμάνοι- Βουδιστές κτλ), αλλά επειδή η εβραϊκή θρησκεία είναι αντί- Χριστιανική και μισεί τον άνθρωπο, σε βαθμό τυπικών δολοφονιών . Πολλές περιπτώσεις τέτοιων τυπικών εξτρεμισμών έχουν επίσης αποδειχθεί στο δικαστήριο.(Δες για παράδειγμα, μια μελέτη που διεξάχθηκε από το Υπουργείο Προ Επανάστασης Εσωτερικών Σχέσεων: V.I. Dal. Μια έρευνα που αφορά δολοφονημένα μώρα Χριστιανών από Εβραίους και την χρήση αίματος των, Αγία Πετρούπολη, 1844).

Η πνευματική αιτία αυτού του μίσους για τον άνθρωπο εξηγείται στην Νέα Διαθήκη από τον Χριστό που μιλάει για τους πνευματικούς Εβραίους ηγέτες οι οποίοι απέρριψαν τον Πατέρα Θεό και ως εκ τούτου απέρριψαν και σταύρωσαν τον γιο του Θεού: Είστε από τον πατέρα σας τον Διάβολο, και τις επιθυμίες του πατέρα σας θα κάνετε . Ήταν φονιάς από την αρχή (Ιωαν. 8:19,44). Είναι μια παγκοσμίως αποδεκτή εξήγηση για την Ιουδαϊκή βιαιότητα ως μορφή Σατανισμού. Χρησιμοποιήθηκε από γνωστό φιλόσοφο μέλος του Ιντελιγκέντσια ο οποίος δεν θα μπορούσε βέβαια να θεωρηθεί ύποπτος για αντί-σημιτισμό .Για παράδειγμα, Α.F. Losev CIstochnik. M.? 1196, No 4 . σ. 117-122), Fr. Paul Florensky(δες βιβλίο :V.V Rozanov. Sakharna, M., εκδόσεις Respublika,1998,σ. 360) και Fr. Segiy Bulgakov: Εβραϊκός λαός ο οποίος απέρριψε τον Χριστό, έγινε ένα εργαστήριο για όλων των ειδών τις πνευματικές διαστροφές, δηλητηριάζοντας τον κόσμο και ιδιαίτερα την Χριστιανική ανθρωπότητα (Vestnik RkhD. Παρίσι. 1973, Νο 108-110, σ.72). Ακόμη και ο Ιουδαίο-Χριστιανός Fr. Alexander Men, ο οποίος πάλεψε ενάντια στον αντί-σημιτισμό,συνέχισε να θεωρεί ότι ένας Εβραίος, ο οποίος απορρίπτει τον Χριστιανισμό, προδίδει τον εαυτό του και εύκολα βρίσκει τον εαυτό του κάτω από την δύναμη των πιέσεων του σκοταδιού (εφημερίδα Evrei in USSR , 1975, Νο 11).

Αυτό δυστυχώς συνέβη με την πλειονότητα των Εβραίων (καθώς εναντιώθηκαν από το μικρότερο μέρος που μεταστράφηκαν στον Χριστιανισμό).Αλλά πάνω απολα, δεν θέλουν να το παραδεχθούν αυτό και αισθάνονται ότι δηλώσεις αλήθειας από τον Χριστό και μετά από αυτόν, από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς , είναι υποτιμητικές για αυτούς.Οι Εβραίους συχνά κατεύθυναν τις κατηγορίες που τους γίνονταν σε αντί-σημιτισμό ενάντια σαυτό το ουσιώδες μέρος των Ορθόδοξων δοξασιών , απαιτώντας να απαγορευθούν (όπως στην περίπτωση του βιβλιαρίου Η βάση της Ορθόδοξης κουλτούρας ).

Όμως , δεν μπορούμε να αποδεχτούμε μια απαγόρευση τις ορθόδοξης γνώσης στην σημασία της ιστορίας ως μια πάλη του καλού(στο πλευρό της εκκλησίας) και κακού (στο πλευρό της αντίθετης θρησκείας, αυτές είναι μελέτες της κυβέρνησης του Αντίχριστου).

Ακολουθώντας διαταγές των πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας , δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τις διαδόσεις των ψεύτικων κατανοήσεων για ανοχή ως ταπεινοφροσύνη πριν &;#964;ην αμαρτία , το κακό, τα ψέματα και σαυτην την περίπτωση, μια μάχη ενάντια στον Θεό. Ένας Χριστιανός πρέπει, ακριβώς επειδή μοιάζει στον Θεό εμφυτεύτηκε σε κάθε ανθρώπινο ων και για το καλό της σωτηρίας της ψυχής του, τονίζεται στους Εβραίους ο επικίνδυνος διαχωρισμός από την αλήθεια. Σαυτό, από μια Χριστιανική άποψη, είναι η έκφραση της αληθινής αγάπης προς τον άνθρωπο, επειδή μόνο η μεταστροφή στην αληθινή Χριστιανική πίστη μπορεί να σώσει έναν Εβραίο. Μια ανεκτική επιείκεια για τους Εβραίους και τον Σατανισμό μόνο θα εμπλουτίσει την πνευματική τους καταστροφή. Και λόγο της σφοδρής τους επίθεσης και πολλά από τα θύματα τους.

Κάποιος θα πρέπει αμέσως να ανταποκριθεί σε μια πιθανή άρνηση ότι οι Ρώσοι πατριώτες κατηγορούν του Εβραίους , όχι πάντα ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε θρησκευόμενους και μη θρησκευόμενους Εβραίους, ενώ οι πλειονότητα από αυτούς δεν θεωρεί του εαυτούς τους ως πιστούς Εβραίους και δεν μελετούν Shulhan Aruh. Όμως , πολλές γενεές από απομονωμένους διασωθέντες Εβραίους ανάμεσα σαλλα έθνη (εδώ βασίζεται το νόημα του Εβραίου Kagal ως έθνος μέσα σε έθνος δες βιβλία Εβραίων συγγραφέων : Ο Αντί-σημιτισμός στον αρχαίο κόσμο από S.Loure και το βιβλίο του Kagal από τον Ia.Brafman) είχαν ως αποτέλεσμα σε μια κατάσταση όπου η ηθική του Shulkan Aruh έγινε μέρος της Εβραϊκής εθνικής αυτογνωσίας ακόμα και στην κοσμική του μορφή. Το ακόλουθο συμπέρασμα έγινε από έναν γνωστό Εβραίο συγγραφέα κοινωνιολόγο X. Arendt.:

Πλήρως ρεαλιστικά ο Εβραϊκός σοβινισμός γεννήθηκε ακριβώς στην επεξεργασία της κοσμικότητας.... Το όραμα της υπεροχής των Εβραίων μετατράπηκε .....σε ένα όραμα όπου οι Εβραίοι είναι το αλάτι της γης. Από εκεί κι έπειτα η παλαιά αντίληψη της θρησκείας της υπεροχής παύει να είναι η ουσία του Ιουδαϊσμού και γίνεται η ουσία των Εβραίων (αντί-σημιτισμός συντακτικό, Παρίσι, Νο 26, 1989).

Αυτός ο Ρεαλιστικός Ιουδαϊκός Σοβινισμός και η απότομη στάση στο πνεύμα του Shulkhan Aruh καθαρά εκφράστηκαν κατά την διάρκεια των τρομερών γενοκτονιών ενάντια στον Ορθόδοξο Ρωσικό λαό κατά την διάρκεια του 1920-1930(όπου προτείνεται ότι οι Εβραίοι θα πρέπει ιδιαίτερα να συγκρατιόνται στις ενοχοποιήσεις ενάντια στους Ρώσους πατριώτες ), καθώς επίσης κατά την διάρκεια της πτώση της Σοβιετική Ένωσης και της μετά κομουνιστικής μεταρρύθμισης στην χώρα μας όπου έφεραν έναν χωρίς νόμο προορισμό της περιουσίας του Κράτους ως χωρίς ιδιοκτήτη και στην διαμόρφωση τις καινούριας κυβερνητικής τάξης: υπάρχουν πολλοί Εβραίοι στην κυβέρνηση - περήφανα αναφέρει ο Ραβί A. Shaevich (εφημερίδα independent, ψηφία και πρόσωπα, 1998,Νο 16).Συνεπώς, η επιρροή τους που ανταποκρίνεται πάνω στην ζωή του κράτους φαίνεται να είναι εντελώς εκτός της αναλογίας με τα νούμερα τους (0.16% σύμφωνα με την τελευταία απογραφή) η οποία είναι επιβλαβής των συμφερόντων των υπόλοιπων ανθρώπων του τόπου ιδιαίτερα των Ρώσων οι οποίοι είναι οι κύριοι κάτοχοι της χώρας.

Ένας γνωστός Εβραίος δημοσιογράφος, L.Radzikhovsky, το ονομάζει δημοκρατική-καπιταλιστική επανάσταση...Εβραϊκή και κοντά στην Εβραϊκή Intelligentsia στην Ρωσία, που έχει γίνει ένας από τους κύριους φορείς της δυτικό-ελεύθερης ιδεολογίας , έγινε η ιδεολογία αυτής της επανάστασης. Ως εκ τούτου, οι Εβραίοι έχουν μια μεγαλύτερη και συγκεκριμένη βαρύτητα στην Ρωσική πολιτική και στις επιχειρήσεις από ότι στην πολιτική και στις επιχειρήσεις οποιοδήποτε άλλων Χριστιανικών κρατών. Ο Radzikhovsky το ονομάζει Τύχη των Εβραίων και αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου (Novoye Russkoye Slovo, 1.17.96).

Οι ίδιοι οι ολιγαρχοίς Εβραίοι ανοιχτά εξήγησαν σε μια Ισραηλινή ΤV (20 πρόγραμμα , 10.3.96) για τις πηγές αυτής της τύχης στην επανάσταση που οργάνωσαν:

Ο βαθμός της διαφθοράς στην Ρωσία αποκλειστικά ανταποκρίνεται στον βαθμό των διαμορφώσεων στη Ρωσία. Δεν νομίζω ότι Ισραηλινές αρχές έχουν στην διάθεση τους την ευκαιρία να διανείμουν πλούτο που κοστίζει δεκάδες , χιλιάδες εκατομμύρια και δισεκατομμύρια ..όλα αυτά ήταν χωρίς κάτοχο ,όλα αυτά άνηκαν στο κράτος, όλα αυτά άνηκαν στον καθένα! Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος θα μπορούσε να αποφασίσει με μια κίνηση της πένας εάν αυτό ανήκει σε εσένα ή σε κάποιον άλλο.... Ένας καλός αγώνας που έφερε το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα (Βerezovsky). Τέτοιο εισόδημα και κέρδος που μπορεί να κερδισθεί στην Ρωσία δεν μπορεί να κερδισθεί πουθενά αλλού ... Το καλύτερο μέρος της πρωτεύουσας , 50%, ανήκει σε Εβραϊκές Επιχειρήσεις (Malkin, σήμερα μέλος του προεδρικού του Ρωσικό-Εβραϊκού Κογκρέσου) Gusindky, ο πρώτος πρόεδρος του Ρωσικό- Εβραϊκού Κογκρέσου ) Gusinsky , ο πρώτος πρόεδρος του Ρωσικό-Εβραϊκού Κογκρέσου (RJC), κατά την διάρκεια αυτού του τηλεοπτικού προγράμματος αναφέρει ανάμεσα στους λόγους αυτής της Ευρωπαϊκής τύχης τα ακόλουθα- σκληρότητα, λιγότερους κανόνες, περισσότερους κανόνες πίεσης, περισσότερους κανόνες βίας .

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Gusinsky, ενώ ήταν επικεφαλής του RJC, κατηγορήθηκε για οικονομικά εγκλήματα, αμέσως μετά εξαφανίστηκε με τα κλεμμένα λεφτά στο Ισραήλ. Ο διάδοχος του σ αυτήν την θέση, Nevzlin, πήγε να κρυφτεί στο ίδιο μέρος, αφού κατηγορήθηκε για συνενοχή ότι δολοφόνησε τους ανταγωνιστές του. Και αυτοί οι άνθρώποι επιλέχθηκαν από τον Εβραϊκό λαό να είναι ηγέτες του, ενώ ο διεθνής Εβραϊκός λαός τους προστάτεψε από δίκη με κάθε τρόπο με το να κραυγάζει, το κράτος αντί-σημιτισμό! . Σκεφτείτε πόσο οι ίδιοι εγκληματίες συνεχίζουν τον καλό αγώνα για δύναμη στην Ρωσία, στην τελική ανάλυση. Για πρώτη φορά στα χιλιάδες χρόνια από τον καιρό που εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι στην Ρωσία αποκτήσαμε πραγματική δύναμη σαυτήν την χώρα. , δηλώνει κάποιος άλλος Εβραίος δημοσιογράφος, Ε.Topol, στο ανοιχτό γράμμα στον Bevezovsky, Gusinsky, Smolensky, Khodorkovskly και άλλοι ολιγαρχίες (Argumenty I Fakty,, 1998,No.38). Εδώ ο Topol και οι άλλοι ευαίσθητη Εβραίοι (για παράδειγμα, Iu. Nudel man δες Sovetskaia Rossia, σ. 20.02) ότι διεστραμμένη και εγωιστική πολιτική των Εβραίων ολιγαρχιών, ντρόπιασαν τον Ρώσικο λαό, προκαλώντας έχθρα του Ρωσικού λαού προς στους Εβραίους.

Ζητάμε το γραφείο του Γενικού Πληρεξούσιου , να λάβει υπόψη του την άποψη του Topol και Nudel man ως την αναγνώριση υπευθυνότητας από την Εβραϊκή πλευρά της σημερινής αυξανόμενης διαμάχης Ρώσων Εβραίων .Επιπλέον, με σκοπό να 8;ιατηρήσουν ακόμα ακατάλληλη χωρίς ιδιοκτησία κρατική περιουσία και την δύναμη τους, αυτή η κυβερνητική τάξη διεξάγει μια σκόπιμη πολιτική εξαθλίωσης των αρχών των ανθρώπων και την καταστροφή των πνευματικών αξιών, με σκοπό να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε μια ζωώδης μάζα χωρίς πίστη και παραδόσεις αυτό το κάνει πιο εύκολο να κυβερνούν και να καταπατούν τις αντοχές τους. Έτσι, κάποιος μπορεί να δει ολοφάνερα σημάδια πνευματικών γενοκτονιών του έθνους μας.

Περίπτωση επί του σημείου ήταν ακριβώς οι Εβραίοι που οργάνωσαν μια άγρια ανοχή των μαθημάτων στα σχολεία στην Βάση των Ορθόδοξων Εθίμων και ακριβώς εξαιτίας της προτροπής των Εβραίων , εμείς που αποτελούμε το έθνος Των Ρώσων , μας απαγορεύθηκε να δείξουμε τις εθνικότητες μας σένα διαβατήριο. Ο επικεφαλής RF Ραβί Shaevich σε μια συνέντευξη στο The Los Angeles Times , επιβεβαίωσε ότι ήταν οι Εβραίοι που επέμειναν ότι η γραμμή που δείχνει εθνικότητα στο διαβατήριο πρέπει να αφαιρεθεί καθώς ο λόγος γι αυτή την θέση, έθεσε ότι οι Εβραίοι έχουν λάβει υψηλές θέσεις μέσα στην διοίκηση(www.portol-credo.rulsite/print.php?act=rating&id=21).Με αλλα λόγια, οι ίδιοι συνειδητοποιούν τι εντύπωση για την εθνικότητα οι άνθρωποι έχουν, κι ως εκτούτου προσπαθούν να την κρύβουν αυτό μιλάει από μόνο του.

Ανάμεσα σε άλλα πολλά παραδείγματα καταστροφής πνευματικών αξιών θα θέλαμε να στρέψουμε την προσοχή σας, ο Κύριος Γενικός Πληρεξούσιος, προς την πολιτική του Υπουργού Πολιτισμού, Shvydky, (αυτός είναι τώρα υπεύθυνος της κρατικής επιτροπής πολιτισμικών ζητημάτων) και ιδιαίτερα στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα Η Επανάσταση των Πολιτισμών . Σαυτό το πρόγραμμα, οι Ρώσοι πατριώτες και οι Ορθόδοξες παραδόσεις συστηματικά ταπεινώνονται , προωθώντας τις λέξεις τεσσάρων-γραμμάτων και την ιδέα ότι το σεξ είναι μηχανή του πολιτισμού (3.7.02). Όλες οι διαμαρτυρίες της Ρωσικής κοινότητας ενάντια σε αυτήν την αισχρή , ουσιώδες προκλητική δραστηριότητα αυτής της Επικεφαλής του Πολιτισμού της γης παραμένει ανεπιτυχείς .Επιπλέον , Shvydky και οι συνάδελφοι του έχουν στην κατοχή τους μεγάλα κανάλια της Ρωσικής τηλεόρασης, ενώ οι Ρώσοι Ορθόδοξοι Πατριώτες που προσπαθούν να υπερασπιστούν του εαυτούς τους έχουν μόνο εφημερίδες με ασήμαντες κυκλοφορίες για τις οποίες έχουν διωχθεί και προσπάθησαν αυτή η ανισότητα που σημαίνει επίσης απροθυμία μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό συναισθηματισμό ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όταν προσπαθούν να χτυπήσουν βλάσφημους και θρασύς πράξεις από ανθρώπους Με εκτίμηση, Εβραϊκή προέλευση. Όμως, αυτός ο συναισθηματισμός από μόνο γωνιακές υπερασπίσεις δεν πρέπει να μπερδευτεί με τον βίαιο συναισθηματισμό της επιθετική μεριάς. Για την Ορθοδοξία , η βία δεν περνάει καν στην σκέψη, όμως καλείται να παλέψει για του ανθρώπους και τα Άγια αντικείμενα- ένα παράδειγμα, πάνω σαυτό δόθηκε από τον Χριστό τον ίδιο όταν κυνήγησε ασεβής πωλητές από τον Ναό με μαστίγιο.

Δηλώσεις από τους Εβραίους κατευθυνόμενοι από μη Εβραίους που εκδόθηκαν σε Εβραϊκές εφημερίδες τυπωμένα στο RF είναι αρκετά πιο βίαιες από δηλώσεις των κατηγορούμενων Ρώσων Πατριωτών. Για παράδειγμα, στις επίσημες εφημερίδες των Ρωσικό- Εβραϊκού Κογκρέσου με τίτλο Evreiskie novosti ( Εβραϊκές ειδήσεις , 2002, Νο.16, σ.9) ο αναπληρωτής Knesset A. Liberman πρότεινε δυναμική απομάκρυνση Παλαιστινίων από το Ισραήλ. Σημειώστε ότι οι Παλαιστίνιοι αγνόησαν το ψήφισμα του UNS συμβούλιο ασφαλείας δεν εκδιώχθηκάν απλά από την πατρίδα τους (4 εκατομμύρια μετανάστες), αλλά οι ακτιβιστές και οι οικογένειες τους δολοφονήθηκαν , και τα σπίτια των συγγενών κατεδαφίστηκαν, αυτός είναι ο τόπος που Shulhan Aruh εφαρμόζει την κρατική πολιτική του Ισραήλ. Ακόμη το RF Εβραϊκού λαού το υποστηρίζει: Το Ρωσικό-Εβραϊκό Κογκρέσο, σε μια λίστα από τους στόχους τους, ανακοίνωσε ότι διευθύνει πράξεις αλληλεγκύη με τους ανθρώπους του Ισραήλ και κυβερνητικών παρασκηνίων των Ισραηλινών που ενδιαφέρονταν (Εβραικά νέα, 2002 . Νο. 15, σ.5).Αυτός ο στόχος επιδιώκεται επίσης από Κυβερνητικό Ινστιτούτο για το Ισραήλ και κοντινών ανατολικών μελετών των οποίων αρχηγός, Satanovsky, ταυτόχρονα καθοδηγεί το Ρωσικό- Εβραϊκό Κογκρέσο. Εβραϊκές κοινότητες σε όλες τις χώρες συνδέονται σε πολιτικές ομάδες υποστηρικτών με ενδιαφέροντα του διεθνή Εβραϊκού λαού με έξοδα που αφορούν τις χώρες που ζουν , ιδιαίτερα τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το κράτος έγινε ένα όργανο για την εκπλήρωση παγκόσμιων στόχων των Εβραίων , όπου ήταν ανοιχτά αναγνωρίσιμο από τον Α. Shavon στο Knesset το 2001. Οι Εβραίοι ακόμη κατέφεραν να χρησιμοποιήσουν τον U.S στρατό γι Ισραηλινά συμφέροντα για να καταστρέψουν μι ολόκληρη χώρα- το Ιράκ. Ακόμη προσπαθούν να καμουφλάρουν τον ρατσισμό του Shulhan Aruh με το να εμποδίσουν ενοχοποιήσεις στο αντί- Σημιτισμό (π.χ , υποτιθέμενο εθνικό μίσος)από όλους εκείνους που δεν συμφωνούν με την ηθική τους, τις ενέργειες τους, τους πολέμους τους. Τέτοιο υποκατάστατο των εννοιών είναι πέρα για πέρα απατηλό το οποίο θα πρέπει να ήταν πασιφανές σε οποιαδήποτε αντικειμενικό δικαστή. Για παράδειγμα, το Γραφείο της Μόσχας για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθοδηγούμενα από Α. Brod, συντέτριψε τον πληρεξούσιο του Κεντρικού Γραφείου με τόσα αντί-Σημιτικά παράπονα , μπλοκάροντας ουσιαστικά το έργο των πρακτορειών επιβολής νόμου και διαμαρτυρίας , στην επεξεργασία , όπου ούτε καταλαβαίνουν ανθρώπινα δικαιώματα όπως πρωταρχικά είναι τα δικαιώματα των Εβραίων .

Μπορεί να λεχθεί , ότι ολόκληρος ο δημοκρατικός κόσμος σήμερα βρίσκεται κάτω από το οικονομικό και πολιτικό έλεγχο του διεθνούς Εβραϊκού λάου, όπου εξυπηρετεί ως πηγή υπερηφάνειας σε κάποιους επηρεασμένους τραπεζίτες (S. Attali και άλλους) Και δεν θέλουμε να δούμε τη Ρωσία μας, ενάντια στην αναγέννηση στην οποία έχει (στοιχηματίσει) ένα συνεχώς μόνιμα απαγορευμένο πόλεμο χωρίς κανόνες, ανάμεσα σαυτα τα έθνη χωρίς ελευθερία.

Ανάλογα , εμείς και για το ενδιαφέρον της προστασίας της γης των πατέρων μας , καθώς επίσης για το καλό της προσωπικής αυτό άμυνας , θα θέλαμε να υποβάλουμε σε εσάς , Κ. Γενικέ Πληρεξούσιε, την ακολουθεί συγκεκριμένη (αντικείμενο 1-4), βασισμένα πάνω σε RF νόμους, απαιτήσεις που στοχεύουν να καταπνίξουν και την θεωρία και την πράξη α&;#965;τού του είδους τον εξτρεμισμό: Να εμφανίσετε το γεγονός του επίσημου τυπογραφείου στην Μόσχα, στην Ρωσία , από το Κογκρέσο του Εβραϊκού Θρησκευτικού Οργανισμού και Συνεταιρισμού στην Ρωσία (Διεύθυνση επιχείρησης : 101000 Μόσχα, Β. Spasoglinischchevsky per., 10 , Str.1) μια Ιουδαϊκή σειρά από κανόνες που διεξάγει Kitsur Shulhan Aruh που περιέχει στις εκδόσεις του 1999 και 2001 κατευθύνσεις για να μισούν του μη Εβραίους . Παρακαλώ σημειώστε, ότι αυτό εν είναι ένα απλό αρχαίο ιστορικό κείμενο, αλλά μάλλον ένας οδηγός για δράση στις μέρες μας το οποίο από τον επικεφαλή της Εκτελεστικής Επιτροπής το CJROAR ραβί Z. Kogan στο πρόλογο του βιβλίου του, ενώ ο επικεφαλής Ραβί για την Ρωσία A. Shaevich μαρτυρεί στον ίδιο πρόλογο για την μεγάλη δημοτικότητα αυτού του βιβλίου ανάμεσα στους σημερινούς Ρώσο Εβραίους. Στην Μόσχα αυτό το βιβλίο έχει διανεμηθεί σε πληθώρα Εβραϊκά βιβλιοπωλεία (για παράδειγμα, στο σχολείο Δημοσιογραφίας στην Μόσχα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο) και , φυσικά, στις συναγωγές . Αρκετά πρόσφατα, το 2004 , ήταν σε έκπτωση στο βιβλιοπωλείο της συναγωγής στο CJRAOR στην διεύθυνση που δίνεται πάνω.

Εάν το βιβλίο αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό, θα βοηθήσει να εκθέσει και να απομόνωση εάν από τις κύριες πηγές πρωταρχικού εξτρεμισμού στην Ρωσία που πολλές φορές δίνει έναυσμα σε εξτρεμιστές αντιδράσεις. Αυτό, όμως, πρέπει να είναι μόνο το πρώτο βήμα. Για την εξάλειψη αυτού του είδους εξτρεμισμού, κάποιος πρέπει να περιορίσει τα βαθύτερα αίτια.

2. Σαυτό το σημείο , ζητάμε να ερευνήσετε το γεγονός της γραπτής αναγνώρισης από τον Ραβί Ζ. Kogan στον πρόλογο του βιβλίου όπου οι πιο ακραίες κατευθύνσεις αφαιρέθηκαν προς όφελος συνομωσίας και χαρακτηρίσθηκε από τον Kogan τον ίδιο ως προσβλητικό για τους μη Εβραίους, διδάσκεται στα Εβραϊκά μορφωτικά Ινστιτούτα- Yeshivas. Ο Ραβί Kogan ανοιχτά προσκαλεί τους ανθρώπους της φυλής να επισκεφτούν τα Yeshivas για να μελετήσουν τις προβολές . Για μια έρευνα , πρέπει να είναι επαρκής για να αναλύσει επιμορφωτικό υλικό στα γνωστά Yeshivas της Μόσχας , πιριλαμβανομένων εκείνων που ανήκουν στην Ομοσπονδία του Εβραϊκού Οργανισμού της Ρωσίας του Ραβί Berl Lazar, όπου θεωρείται εξτρεμιστής από τους Ραβί Kogan και Shaevich, μιμούμενοι πράξεις εγκληματικών κατασκευών (Mezhdunarodnaia evreiskaio gazeta, 2005 ,No. 7-8, σ. 1).Ρωτάμε εάν ο έλεγχος των επιμορφωτικών υλικών των Yeshivas έγινε με την συμμετοχή ειδικών , ανεξάρτητα , ανεξάρτητων ερμηνευτών ειδικευμένων στα Εβραϊκά (μη Εβραίοι), χρησιμοποιώντας τους ειδικούς για τα αναφερόμενα κείμενα του Ταλμούδ και Shulhan Aruh που έγινε παράθεση νωρίτερα με του Δρ. Κ. Ecker την μετάφραση για την [Γερμανική] δίκη.

Εάν ο έλεγχος επιβεβαιώνει την αναγνώριση από τον Ραβί Κοgan και τέτοιο επιμορφωτικό υλικό απαγορευτεί από την κυκλοφορία αυτό θα είναι το δεύτερο σημαντικό βήμα για να ξεπεραστεί η πρωταρχική πηγή εξτρεμισμού . Όμως , πρέπει να ληφθεί υπόψη, ότι αυτά τα κείμενα αποτελούν την ίδρυση και την ουσία του Ιουδαϊσμού , όπου οι ίδιοι δεν αποκηρύσσουν , αυτά τα βιβλία , απλά μετατρέπουν την λατρεία μίσους σ μία προφορική μορφή (καθώς το κάνουν αυτό για πολύ καιρό στα Χριστιανικά κράτη). Επιπλέον , για την εξάλειψη αυτής της πηγής εξτρεμισμού, θεωρούμε απαραίτητο το επόμενο βήμα φανερά μέτρα για παρόμοια αυστηρή παρατήρηση των Ρωσικών νόμων, όπου εφαρμόζονται σαλλους εξτρεμιστικούς οργανισμούς.

3.Πιο συγκεκριμένα, στην βάση του Άρθρου 282 του Εγκληματικού Κώδικα RF, ο νόμος για εξουδετέρωση εξτρεμιστικής δραστηριότητας (2002) και άρθρο 13-5 του συντάγματος RF (μια απαγόρευση στην καθιέρωση και εγχείρημα δημοσίου συνεταιρισμού του οποίου οι στόχοι στοχεύουν στο να φέρουν κοινωνική, φυλετική, εθνική και θρησκευτική διάσταση Προτείνουμε ότι ΄μια διαδικασία θα έχει νόμιμα κίνητρα για απαγορεύσεις στην χώρα μας αν όλοι οι θρησκευτικοί και εθνικοί συνεταιρισμοί που βασίζονται στην ηθική του Shulhan Aruh ως εξτρεμιστή. Επίσης, ζητάμε ότι άτομα, υπεύθυνα για να παρέχουν αυτούς του σεναιτερισμούς με κρατική και δημοτική περιούσια, πλεονεκτήματα, και κρατική χρηματοδότηση , θα πρέπει να φερθούν στην δικαίωση άσχετα με την θέση τους. Επίσης ζητάμε να ελέγχεται την ερώτηση εάν ναι ή όχι υπάρχει άδεια για του&;#962; υ&;#960;οστηρικτές αυτής της ηθική , μετά από την συνενοχή σε τέτοιους εξτρεμιστικούς συνεταιρισμούς έχει αποδειχθεί, να καλύπτει θέσεις επιρροής στην κυβερνητική εξυπηρέτηση και στα Μmedia (την τέταρτη κυβέρνηση).

4.Ζητούμε ότι τα αποτελέσματα αυτών των επαληθεύσεων θα ληφθούν υπόψη όχι μόνο στις τρέχοντες δίκες που συμπεριλαμβάνουν Ρώσους Πατριώτες που κατηγορούνται για αντί σιμιτιστές , αλλά και ως επανάληψη σόλους του ανάλογους προηγούμενους καταδικάσιμους που υποκινήθηκαν από την πλευρά των Εβραίων για ν εξακριβωθεί σε ποίο βαθμό αυτά δικαιολογήθηκαν στο φως των άνωθεν δηλώσεων.

Θα πρέπει , K. Αttorney Γενικέ , να αισθανθείτε ότι η αίτηση μας εν μπορεί να γίνει αποδεχτεί για σκέψη με βάση του γεγονός ότι δεν εμμένουμε σε κάποιο άγνωστο σε μας αυτήν την στιγμή επίσημη παροχή ή ότι κάνουμε κάποια επίσημη παράλειψη στεκόμαστε έτοιμοι να μετακινήσουμε αυτά τα εμπόδια . Όλοι αυτοί που υπέγραψαν αυτήν την αίτηση μας εγκρίνουν, υποβάλλουμε αυτήν την αίτηση σε εσάς , να το κάνετε αυτό. Αλλά αυτό δεν πρέπει να εξυπηρετεί ως λόγος για απόρριψη της αίτησης όσον αφορά το θέμα την ανησυχία της υπόθεσης ου θέματος.

Παρακαλώ απάντησε στην Διεύθυνση εκείνων που υπέβαλλαν την αίτηση. Ένα αντίγραφο της αίτησης στάλθηκε στο κρατικό Duma, ζητώντας να υποβάλλουν έναν ερευνητικό αναπληρωτή αφορώντας αντικείμενα 1-4 που παρουσιάζουν επάνω.

7/20 Μαρτίου , 2005

 

Η θριάμβευσης της Ορθοδοξίας .

Απαραίτητη υποσημειώσει

Μια προκαταρκτική έκδοση της αίτηση μας , για τον σκοπό να την συζητήσουμε και να μαζέψουμε υπογραφές , καταχωρήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου ,2004 σε διάφορες ιστοσελίδες (σε μερικές περιπτώσεις τροποποιημένες από τους εκδότες) και σύντομα επιδοκιμάστηκε από 20 αντιπροσώπους του κράτους Duma (για το οποίο τους είμαστε ευγνώμων παρόλο συγκεκριμένων παρεξηγήσεων που ακολούθησαν). Μετά από έναν μήνα από την πρώτη έκδοση, τον Ιανουάριο του 2005, ένας τεχνικός συνεταιρισμός με την επέτειο του παγκόσμιου Οσβεντισμ (κυριολεκτικά!) εκστρατεία ενάντια των υπογραφέντων της αίτησης όπως προκλητικοί Νάζι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με απαίτηση όπου WE να τιμωρηθεί για ότι υποκινεί εθνική έριδα , από ότι οι εκδότες και δάσκαλοι του Shulhan Aruh. Το γραφείο της Μόσχας για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Και το Ρωσικό Εβραϊκό Κονγκρέσσο αρχειοθέτησαν παραπάνω ανταποκρίσεις στο Γραφείο του Γενικού Πληρεξούσιου. Η αίτηση μας δεν δημοσιεύθηκε στα Media- υπήρξαν μόνο ανουσιώδες κατηγόριες για αντί-σημιτισμό και προκλήσεις, ενώ συνεντεύξεις με υπογράφοντες θα διαστρεβλωθούν κάτω από την πίεση αυτής της εκστρατεία κατηγορηθήκαμε ένοχοι χωρίς καθόλου αποδείξεις και πολλές αντιπροσωπεύσεις του Κυβερνητικού RF άσκησαν επίσης πίεση . Κάποιοι υπογράφοντες υποβλήθηκαν σε κάποια πίεση από κάποια συγκεκριμένα κυβερνητικά γραφεία και όλα αυτά χωρίς καμία έρρινα ή δικαστική εξέταση και ακόμη χωρίς ανάλυση της αίτησης από το γραφείο το Γενικού Πληρεξούσιου !Θεωρούμε αυτές τις επιθέσεις ως συκοφαντία και ενέργειες από τις αρχές ως μη νόμιμες .

Μπορούμε να ευχαριστήσουμε όλε& 962; αυτές τις Εβραϊκές δυνάμεις και εκείνους κάτω από τον έλεγχο τους, εφόσον γραφικώς απεικονίζουν ατιμία στις μεθόδους κατηγοριών τους σε αντί-σημιτισμό με τον φανερό σκοπό να καμουφλάρουν την ουσία του προβλήματος , όπως το επισημάναμε στην αίτηση μας .Αυτή η αντίδραση ακόμα μία φορά επιβεβαιώνει την προειδοποίηση μας γύρω από την τεράστια επιρροή του διεθνούς Εβραϊκού κλήρου, μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης και τις δυναμικές δομές στην χώρα μας , όπου είναι απαράδεκτα στο αίσθημα του εθνικού καθήκοντος και της συνείδησης μας .

Επίσης άξια προσοχής είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια αυτών των βδομάδων ο κ. Shvydkoy και ο κ. Gelman με ατιμωρησία εκθέσανε ένα άλλο δείγμα κοροϊδίας από τους υποστηρικτές αυτής της ηθικής για την Ρωσική κουλτούρα και Ορθοδοξία οργανώνοντας από αυτούς σε έξοδα της κυβέρνησης εκθέτοντας τον τίτλο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα Russky vzgliad,2.27.05). Συνδεθήκαμε με τις διαδηλώσεις τη Ρωσικής κοινότητας απαιτώντας μια πλήρη έρευνα για αυτήν την αντί-Ρωσικό εξτρεμισμό και , τελικά, φέρουμε τους υψηλά βλάσφημους σε δικαιοσύνη!

Δεν παλεύουμε να μεγενθήνουμε τα νούμερα των υπογραφών για την αίτηση , επειδή η ποσότητα δεν είναι που έχει σημασία .Παρόλα αυτά , υποθέτουμε ότι εκατομμύρια από του άντρες του κόμματος μας περιλαμβανομένων όχι μόνο Ρώσων και Ορθόδοξων , αλλά ανταποκριτές από άλλα εθνικά γκρουπ και ομολογίες θα προσθέσουν τις υπογραφές τους σε εμάς εάν είχαν την ευκαιρία (αυτό έγινε προφανές , για παράδειγμα, με το ψήφισμα κατά την διάρκεια τον τηλεοπτικών προγραμμάτων Κ bareru, NTV, 3 Φεβρουαρίου , 2005 , είμαστε ενήμεροι ότι πολλοί έστειλαν γράμματα στο γραφείο του Γενικού Πληρεξούσιου για την υποστήριξη της αίτησης .Σε μερικές πόλεις ad-hoc γκρουπ υπέβαλαν παρόμοιες αιτήσεις στα τοπικά πρακτορεία υποβολής νόμου αφορώντας τις δραστηριότητες τυπικών οργανισμών που βασίζονται στην ηθική Shulhan Aruh . Επιλέγουμε πως αυτές οι διαδόσεις διαμαρτυρίας επίσης θα αποδειχτούν από τον γενικό πληρεξούσιο για επεξεργασία και θα εμπλουτίσουν τον αυτό οργανισμό για υπεράσπιση τον ανθρώπων μας .

Αντίστοιχα αισθανόμαστε ότι ο πρώτος σκοπός της αίτησης μας έχει επιτελεστεί: Το θέμα που αφορά την ενοχοποιητικό , ανθρώπινου-μίσους ηθική του Shulhan Aruh δεν είναι πια ένα ταμπού, και είναι ευκαιρία για να συζητηθεί δημοσίως . Η στάση προς αυτό το θέμα από την μεριά ποικίλων αρχών , πολιτικών , δημοσίων και θρησκευμάτων ακτιβιστών φανερά προσδιορίζει την πρώτη γραμμή στην παρούσα μάχη που διεξάγεται ενάντια της Ρωσίας :ποίος θα σταθεί μπροστά για τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων μας και ποίος είναι έτοιμος να τους προδώσει εξαιτίας του φόβου των Εβραίων. Ελπίζουμε ότι στις δομές επιβολής νόμου υπάρχουν τίμια άτομα που είναι ικανά να εκτελέσουν το πολιτικό τους καθήκον και θα πάρουν θέση γιαυτους που δεν θα ντραπούν ενοποιών των ανθρώπων τους και τον θεό.

 

Υπογραφές :

Anikin V., εκδότης σε μεγάλη εφημερίδα Astraxanskaja derzhava (Αstraxan)

Antonov V. V., εκδότης εφημερίδας Imperskij vestnik (S.-Peterburg)

Belov V.I., συγγραφέας , κρατικό βραβείο (Vologda)

Budjanov V.P., εκδότης σε κύρια εφημερίδα Pamjat (Νovosibirsk)

Burov Pavel , Ρώσος Ορθόδοξος Ιερέας (Μoskva)

Vardugin V. I., Αντιπρόσωπος Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Volga(Saratov)

Varsonofij (Samarin)Ρώσος Ορθόδοξος Ηγούμενος (Stavropolskij kraj)

Gorelikov P.N., Αντισυνταγματάρχης, Προεδρεύων του ΚΚΟΟ Pravoslavnye oficery (Κrasnobar)

Grjaznov V.l., Eκδότης σε εφημερίδα Russkij front Moskovii (Moskva)

Dzikovickij A.v., Εκδότης σε εφημερίδα Κazachij Vzgljad (Οbninsk, Kaluzhskoj obl.)

Dushenov K. JU., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα RusPravoslavnaja (S.-Petersburg)

Egorov A.G. , Εκδότης εφημερίδας Vitjaz(Βarnaul)

Ershkov K. I., Πρόεδρος της Ορθόδοξης αδελφότητας Ρώσων Σέρβων (Μoskva)

Ivashov L. G., Γενικός Συνταγματάρχης, (Moskva)

Zaderej V.A., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Znanie-vlast!(Moskovskaja obl.)

Kalentev V.F., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Οtchinzna(Nizhnij Novgorod)

Kartasheva N., V., ποιητής (Mokva)

Klimov D. V., υψηλόβαθμος γραμματέας εφημερίδας Zemskoe obozrenie(Saratov)

Klykov V.M., καλλιτέχνες τις Ρωσίας , διευθυντής της Ρωσική κοινής δράσης (Μoskva)

Kolodezev I.V., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Russkaja Sibir(Novosibirsk)

Kulebjakin I. V., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Moskovskie vorota (Obninsk)

Lizunov I. K., Cossack ataman Spas (Οbninsk)

Mironov B.S., συγγραφέας, πρόεδρος της ένωσης Σλάβων δημοσιογράφων (Moskva)

Mironov V.L., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Russkij front Kubani (Krasnodar)

Mironova T.L., συγγραφέας (Moskva)

Mkrtchjan E.V., τραγουδιστής, νικητής βραβείου Πούσκιν Vozvrashhenie na Rodinu (Moskva)

Nazarov M.V., συγγραφέας ιστορικός, διευθυντής εκδοτικού οίκου Russkaja ideja (Moskva)

Osipov V.N., διευθυντής της Ένωσης Christianskoe Vozrozhdenie (Moskva)

Pashhenko O., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Κrasnojarskoj gazety (krasnojarsk)

Putincev S.A., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Ζa Rus! (Νοvorossjsk)

Ryzhko V.E., παραγωγός ταινιών (Moskva)

Savelev JU.V., δήμάρχος Ρωσικής κοινότητας (Ekaterinburg)

Solujanov A.P., Δήμαρχος, ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης, διευθυντής του Sujuza Arxangela Mixaila (Moskva)

Spasskij B.V. , 10ος παγκόσμιος πρωταθλητής σκακιού, Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Shaxmatmaja nedlja (Parizh-Moskva)

Sprjadyshev V.M., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Russkij front Povolzhja (g.Volzhskij , Volgogradskoj obl.)

Terentev S.V., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Κolokol (Volgograd)

Turik A.S., Εκδότης σε κύρια εφημερίδα Kolokol (Russkij Vostok (Irkutsk)

Xatjushin V.V., αντιπρόσωπος εκδότης της Molodaja gvardija (Moskva)

Shafarevich I.R., μέλος ακαδημίας RAS (Moskva)

SHaxmatov A.V., τραγουδιστής, διευθυντής του Παγκόσμιου Κέντρου Ρώσων (Sidnej-Moskva)

 

Και πολλοί άλλοι 5000 σύνολο, περιλαμβανομένων πολλών Ρώσων κληρικών .

 

Αυτές οι υπογραφές παρουσιάζονται καθώς έχουν υποβληθεί στο γραφείο του Εισαγγελέα .

Εάν στο μέλλον, εφόσον υπάρχουν Ιουδαϊκά μέσα ενημέρωσης ,θα αναγκάσουν κάποιους υπογράφοντες να αφαιρέσουν την υπογραφή τους,

Αυτό συνεπάγεται ότι οι ίδιοι θα ενημερώσουν το κοινό . Θεωρούμε τέτοιες περιπτώσεις ως παραπάνω απόδειξη της Εβραϊκής επιρροής και επιβεβαίωσης για ότι δηλώθηκε σε αυτήν την αίτηση.

:
English   France   Espanol   Deutsch   Italiano   Česko   Polska      Greece   Japanese   Arabic
If you have friends who do not understand Russian, the Petition has been translated in several other languages

: http://rusidea.org/?a=2310


 : 6715
:
:
: 

: .. , : .., ..
rusidea.org, info@rusidea.org
:
( ), ( ) .